top of page

Prvenstvo Hrvatske 9. Kolo NADA PRVAK !!

Kao što se pretpostavljalo, 9. kolo PH donijelo je zanimljive utakmice i dobar ragbi. Nada je pobjedom u Makarskoj potvrdila lidersku poziciju i kolo prije kraja osvojila još jednu prvenstvenu krunu. Makarani su pokazali zube i u prvom poluvremenu imali vodstvo 7:6. No Nada je ipak pokazala svoju kvalitetu i pobijedila 7 : 19. Čestitke prvacima.




Mladost je gostovala na vrućem terenu u Sinju. Da bi, teoretski ,ostali u utrci za prvaka trebali su pobjedu i ekstra bod. To su trupe trenera Šute i ostvarile ali sve je ostalo na razini teoretskih mogućnosti zbog pobjede Nade u Makarskoj.

Krtice ponovo osvajaju titulu viceprvaka i zaslužuju čestitke za dobru sezonu. RK Sinj : HARK Mladost 17:38 ( 3:21) Prvih 20 minuta prošlo je u znaku stalnih napada gostiju i grčevitoj ali efikasnoj obrani domaćina. I onda u 22. prelazak Sinja na polovicu Mladosti , kazna i domaćini vode 3:0. Krtice ubacuju u brzinu više i završavaju poluvrijeme s uvjerljivih 3:21. U drugom dijelu Mladost juri za četiri polaganja i ekstra bodom. To im i uspijeva i uz dva polaganja Sinja utakmica završava 17:38.

HARK Mladost : Biškić 5, Udovičić, Klenović, Grman, Šarenac, Galić, Bljajić, Buljac, Bunić, Jurišić 8, Šuta 15, Ivanković, Oxenham 10, Vlašić, Sekovanec, Katančić, Brečić, Jovanović,Vukov.


U okviru proširenog Prvenstva Hrvatske Ljubljana je u Zagrebu očekivano visoko svladala Zagreb 12 : 64. Treba napomenuti da se ekipa Zagreba dobro nosila u prvom dijelu i imala solidan rezultat 7:17. Novi Zagreb Rugby odigrao je test utakmicu s gostima iz Engleske ,Gasford All Blacks - Kidlington. Spomenimo da su i male Krtice igrali u subotu te kao i seniori postigli uvjerljive pobjede.


U 16

Mladost : Zrinski 96:0

U 14

Zagreb : Mladost 5:40

ZS

bottom of page