top of page

MACRON NOVI TEHNIČKI SPONZOR HARK MLADOST


Talijanski Macron i HARK Mladost potpisali trogodišnji ugovor o suradnji


Zagreb, 29. veljače 2016. Krajem siječnja ove godine, aktualni pobjednici Kupa Hrvatske, ragbijaši zagrebačke Mladosti vezali su se uz jedno veliko svjetsko ime. Klub je potpisao trogodišnji ugovor o tehničkom sponzorstvu s uglednim talijanskim proizvođačem sportske opreme, tvrtkom MACRON iz Bologne.



Ovaj poznati proizvođač sportske opreme sponzor je brojnim velikim europskim i svjetskim imenima iz svijeta nogometa, košarke, ragbija, odbojke, rukometa i drugih sportova. Nogometni klubovi Lazio, Bologna, Aston Villa, Crystal Pallace, lisabonski Sporting, PAOK, München 1860, splitski Hajduk, ragbi reprezentacija Škotske kao i legendarni košarkaški klub Virtus Bologna, neka su od najzvučnijih imena iz ove velike sportske obitelji.


Regionalna menadžerica Macrona za Hrvatsku gđa. Erica Macchiavelli izjavila je:

"Vrlo smo ponosni zbog početka suradnje s tako znamenitim klubom poput HARK Mladost, aktualnim osvajačima hrvatskog kupa, i raduje me da im mogu poželjeti dobrodošlicu u Macronovu obitelj."


Predsjednik HARK Mladost g. Antun Zidić dodao je:

"Osobita nam je čast ulazak u Macronovu veliku i slavnu sportsku obitelj. To predstavlja značajan korak u razvoju našeg kluba i vjerujemo da će na primjeren način doprinijeti i ukupnom razvoju hrvatskog ragbija."


Potpisom ovog ugovora MACRON će sljedeće tri godine biti ekskluzivni službeni dobavljač sportske opreme HARK Mladost.



bottom of page