top of page

Prvenstvo Hrvatske 9. Kolo

Idemo prema kraju! Još dva kola i završit će Prvenstvo Hrvatske ZA SEZONU 2015/2016. U 9.kolu, koje se igra u subotu 30.04. očekuju nas dva vrlo zanimljiva susreta. U Sinju "Alkari" dočekuju Mladost. Na uvijek vrućem terenu mladostaši će pokušati nastaviti dobar niz rezultata ove godine.


Sinjani iz utakmice u utakmice igra sve bolje i sigurno je da neće propustiti priliku da iznenade i nadigraju Krtice , koji ipak , na kladionicama stoje nešto bolje nego domaćini. Derbi kola ali i Dalmatinski derbi se igra u Makarskoj. Sve bolja , samouvjerenija i goropadnija Makarska Rivijera dočekuje favoriziranu Nadu. U slučaju pobjede Nade prvenstvo je gotovo jer Nada u zadnjem kolu na Starom placu dočekuje slabašni Zagreb.

U slučaju pobjede Makarana stvari bi se na tablici , na prve tri pozicije, mogle vrlo zakomplicirati. U Zagrebu kod RK Zagreb gostuje Ljubljana u okviru proširenog Prvenstva Hrvatske. Pobjeda Želvi nije upitna. U Zagrebu još jedna utakmica!! Bravo. Na igralištu HARK Mladost novoosnovani RK "Novi Zagreb Rugby" u test utakmici dočekuje goste iz Engleske - Gosfold All Blacks. Sve u svemu još jedna subota, koja je pravi dan za ragbi.


ZS

bottom of page