top of page

MLADOST OSVOJILA 2 MJESTO NA SEDMICI HRVATSKE!


Krtice su uspjeli osvojiti 2. mjesto Hrvatske u ragbiju sedam sa porazom u finalu protiv Nade koja je obranila naslov prvaka Hrvatske. Na završnom turniru odigranom na Starom placu Mladost je kvalitetno i dinamično igrala protiv svoje konkurencije i stigla do finala sa tri pobjede. 104-31 je bila ukupni omjer dobova.

Nakon što je Mladost bila dominantna u svojoj grupi, sa dvije pobjede, Nada je isto tako osigurala prvo mjesto u svojoj grupi. U polufinalu Nada je bila bolja od Sinja, a Mladost sa druge strane jednako tako osigurala pobjedu protiv Makarske Rivijere sa rezultatom od 38-0 za krtice.

Prvi uzbudljiv dvoboj bio je za broncu u kojoj su Sinjani slavili tek nakon drugog produžetka, malu pogrešku na desnoj strani obrane Makarana iskoristio je Vučković i postigao zgoditak vrijedan bronce. Prije toga su svoje šanse imali i Makarani, a okupljeni na Starom placu vidjeli su jako zahtjevnu i taktički odlično odigran dvoboj s obje strane.

FINALE NADA-MLADOST

Finalna utakmica protiv Nade je bila jako napeta i dinamična. Krtice su redovito prijetili i napadali Nadinu obranu ali nisu ništa ostvarili. Nakon dugog napada krtice su u drugom dijelu prvog poluvremena primili zgoditak Tomislava Burazina i dvostrukog strijelca Ive Perića, te u pretvaranje Luke Lerotića Krtice su se našli sa rezultatom 19:0. U Drugom poluvrijemenu Krtice su se trudili da izjednaće rezultat i postigli zgoditak preko Ivankovića. Nažalost utakmica je završila i Nada je Pobjedila sa 26-14. HARK Mladost su imali jako dobru sezonu i uspjeli osvojit 2 mjesto u Ragbi Sedam, i također 2 mjesto u Ragbi 15 Prvenstvo Hrvatske.

bottom of page